Beechcraft Denali Test Uçuşlarına Başladı

Yazan: | Haberler

Beechcraft Denali İlk Kez Havalanarak Test Uçuşlarına Başladı

Bir Textron Inc. şirketi olan Textron Havacılık, bugün yeni tek motorlu turboprop uçağı Beechcraft Denali’nin ilk kez gökyüzüne çıktığını duyurdu. Dönüm noktası olan ilk uçuş, yeni tasarımlı uçak için önemli bir adım ve Denali’den beklenen sınıf lideri performansını doğrulayan uçuş test programını da başlatmıştır.

Beechcraft Denali, Textron Aviation Inc. tarafından tasarlanmış ve üretilmiştir.

Devamını Oku

Textron Aviation, Çin’den 20 adet Cessna Skyhawk uçağı siparişi aldı

Yazan: | Haberler

Textron Aviation, Çin’de artan pilot eğitim ihtiyacını desteklemek için 20 adet Cessna Skyhawk uçağı siparişi aldı

Bir Textron Inc. şirketi olan Textron Havacılık, bugün Çin’deki Sichuan Longhao Flight Training Co., Ltd.’nin (Longhao Uçuş Eğitim Okulu) 20 adet Cessna Skyhawk piston motorlu uçak için bir satın alma anlaşması imzaladığını duyurdu. 2022 yılı boyunca teslim edilmesi beklenen uçaklar, güneybatı ve orta Çin’de pilot eğitimi için kullanılacak ve Longhoa’nın eğitim çabalarını daha da genişletip geliştirecek. Devlet Konseyi Genel Ofisi’nin pilotların eğitimini ve gelişimini hızlandırma çabalarını takiben son yıllarda Çinde lisanslı pilot sayısı artmaya devam ediyor.
Cessna Skyhawk, Textron Aviation Inc. tarafından tasarlanmış ve üretilmektedir.

Devamını Oku

Beechcraft King Air 360/360ER ve 260 uçakları EASA Sertifikası Aldı

Yazan: | Haberler

Beechcraft King Air 360/360ER ve 260 uçakları EASA Sertifikası Alarak Avrupa Teslimatlarının Önünü Açtı

Bir Textron Inc. şirketi olan Textron Havacılık, bugün en yeni çift turboprop modelleri olan Beechcraft King Air 360/360ER ve King Air 260 için EASA tip sertifikasını alarak dönüm noktasına ulaştı ve Avrupa teslimatlarının başlamasının önünü açtı.
Beechcraft King Air 360/360ER ve King Air 260, Textron Aviation Inc. tarafından tasarlanmış ve üretilmiştir.
Devamını Oku

Cessna Citation Longitude EASA Sertifikasını Aldı

Yazan: | Haberler

Cessna Citation Longitude EASA Sertifikasını Aldı

Bir Textron Inc. şirketi olan Textron Havacılık bugün, amiral gemisi Cessna Citation Longitude süper orta ölçekli iş jetinin Avrupa Havacılık Güvenliği Ajansı’ndan (EASA) sertifikası aldığını ve bölgede müşteri teslimatlarının başlamasının önünü açtığını duyurdu.

Cessna Citation Longitude süper orta ölçekli iş jeti, bir Textron Inc. (NYSE:TXT) şirketi olan Textron Aviation Inc. tarafından tasarlanmış, üretilmiş ve teslim edilmektedir.
Devamını Oku

Citation CJ3 Serisi Mirasını 600. Teslimatıyla Taçlandırıyor

Yazan: | Haberler

Cessna Citation CJ3 Serisi, Çok Satan Hafif Jet Mirasını 600. Teslimatıyla Taçlandırıyor

Bir Textron Inc. şirketi olan Textron Havacılık bugün, sektörün en çok satan hafif jet serisi olan Cessna Citation CJ3 ailesinden 600. uçağın teslimatını kutladı. Dönüm noktası olan Cessna Citation CJ3+, Kuzey Amerika’daki isimsiz bir müşteriye teslim edildi.

Cessna Citation CJ3+, bir Textron Inc. şirketi olan Textron Havacılık tarafından tasarlanmış ve üretilmektedir. Devamını Oku

Textron Aviation Cessna Citation 560XL Serisinin 1000inci Teslimatını Kutluyor

Yazan: | Haberler

Textron Aviation, Çok Satan Cessna Citation 560XL Serisinin 1000inci Teslimatını Kutluyor

Bir Textron Inc. şirketi olan Textron Havacılık bugün, Cessna Citation XLS+‘ın Kuzeydoğu Amerika’da bulunan bir müşteriye teslimatı ile en çok satan orta ölçekli iş jeti serisi 560XL’in 1000inci teslimatını kutluyor. Teslimi yapılan uçak kiralama hizmetleri sağlayan, Palm Beach International ve Westchester County Havaalanlarında bulunan FAA sertifikalı Part 135 operatörü Custom Jet Charters tarafından yönetilecek ve işletilecek.

560XL jet serisi, tamamı Textron Inc. şirketi olan Textron Havacılık tarafından tasarlanan ve üretilen Cessna Citation Excel, Cessna Citation XLS ve Cessna Citation XLS + modellerini içerir.
Devamını Oku

Turboprop Ailesinin Yeni Üyesi Beechcraft King Air 360

Yazan: | Haberler

En Çok Satan Turboprop Ailesinin Yeni Üyesi Beechcraft King Air 360 ile Tanışın

Bir Textron Inc. şirketi olan Textron Havacılık bugün, Beechcraft King Air 360/360ER ile efsanevi King Air turboprop ailesinin gelecek neslini müjdeliyor. Güncellenen yeni turboprop, kokpitte en son teknolojik gelişmeleri, yeniden tasarlanmış kabini ve iyileştirilmiş yolcu konforunu sunuyor. Uçak şu an üretimde ve 2020 sonbaharında müşteri teslimatlarına başlanması bekleniyor.

Beechcraft King Air 360/360ER, bir Textron Inc. şirketi olan Textron Havacılık tarafından tasarlanmış ve üretilmiştir.
Devamını Oku

Cessna SkyCourier İlk Uçuşunu Gerçekleştirdi

Yazan: | Haberler

Cessna SkyCourier Turboprop İlk Uçuşunu Gerçekleştirdi

Bir Textron Inc. şirketi olan Textron Havacılık, bugün yeni ve genel amaçlı turboprop Cessna SkyCourier‘in başarılı ilk uçuşunu duyurdu. Sıfırdan tasarlanan uçaklar için hizmete giriş yönünde önemli bir adım olan ilk uçuş; aynı zamanda Cessna SkyCourier‘in performansının doğrulanacağı uçuş test programının da başlangıcı.
Devamını Oku

JASDF Uçuş Kontrol Latitudeları Hizmete Girdi

Yazan: | Haberler

Uçuş Kontrol Görevi için Yapılandırılan ilk Cessna Citation Latitude Hizmete Girdi

Bir Textron Inc. şirketi olan Textron Havacılık, kısa bir süre önce uçuş kontrol görevleri için yapılandırılmış iki Cessna Citation Latitude uçağını teslim etti. Uçaklar, Kanematsu Corporation’a teslim edildi ve Japonya’nın ulusal hava sahasını oluşturan alet yaklaşmalarının ve hava yolu prosedürlerinin kontrol edilmesi amacıyla Japonya Hava Savunma Gücü yani JASDF tarafından teslim alınacak ve işletilecek. Üçüncü bir uçağın da 2021 başlarında teslim edilmesi bekleniyor.
Devamını Oku

Cessna’nın Amiral Gemisi Citation Longitude Hizmete Girdi

Yazan: | Haberler

İşletme Havacılığının Yeni Boyutuna İşaret Eden Cessna’nın Amiral Gemisi Citation Longitude Hizmete Girdi

Bir Textron Inc. şirketi olan Textron Havacılık, bugün şirketin yeni amiral gemisi olan ve iş seyahatlerine yeni bir boyut kazandıran Cessna Citation Longitude süper orta büyüklükteki iş jetinin teslimatlarının başlayacağını duyurdu. Longitude 21 Eylül 2019 da FAA tipi sertifikasını almaya hak kazanmıştı.
Devamını Oku

© 2018 EMAIR Havacılık ve Ticaret A.Ş.